Cabinetul stomatologic Dr. Gabriela Paraschiv oferă servicii de îngrijire orală de înaltă calitate, cu o abordare personalizată și orientată către pacient. Beneficiem de o experiență vastă și de formare în diverse specialități stomatologice, care, împreună cu aparatura de ultimă generație, garantează tratamente rapide și eficiente, cu precizie și confort sporit pentru pacienți. Gama noastră de servicii cuprinde atât intervenții uzuale, de la examinarea și curățarea dentară, la tratamentul cariilor și extracția dinților, cât și proceduri mai complexe, precum tratamentul parodontopatiei, ortodonție, estetică dentară, implantologie, protetică, endodonție și parodontologie.


Cu programări flexibile și opțiuni de plată prin intermediul asigurărilor medicale sau prin plată directă, clienții noștri primesc îngrijire orală de calitate, fără stresul financiar. Fiecare pacient este tratat ca o persoană unică, cu nevoi specifice, și este informat și încurajat să-și exprime orice îngrijorare sau nelămurire.


Dacă sunteți în căutarea unui cabinet stomatologic care să vă ofere cele mai bune servicii de îngrijire orală, cu o abordare personalizată și profesionistă, Cabinetul stomatologic Dr. Gabriela Paraschiv este locul potrivit pentru dumneavoastră. Programați o întâlnire acum și experimentați diferența îngrijirii orale de calitate!

Programează-mă
pexels-karolina-grabowska-6627287
Prevenție și educație

Cabinetul stomatologic Dr. Gabriela Paraschiv este dedicat nu numai tratării problemelor dentare, ci și împiedicării acestora prin intermediul serviciilor de prevenție și educație oferite pacienților. Echipa noastră de medici stomatologi vă pun la dispoziție sfaturi personalizate și recomandări în ceea ce privește igiena orală adecvată și menținerea unei diete sănătoase pentru dinți, astfel încât să minimizeze riscul de apariție a cariilor și a altor afecțiuni. Ne focusăm pe aceste aspecte, pentru a-i încuraja pe pacienți să își asume un rol activ în menținerea sănătății orale și să prevină problemele dentare în viitor.

pexels-karolina-grabowska-6627575
Estetică dentară

Oferim tratamente de estetică dentară concepute pentru a îmbunătăți aspectul și funcționalitatea dinților pacienților. În portofoliul nostru de servicii se numără albirea dentară, punerea de fațete și inlay/onlay-uri, precum și realizarea de coroane dentare. Utilizăm materiale de calitate superioară și tehnici precise, pentru a obține un aspect natural și durabil.

pexels-ivan-babydov-7788493
Implantologie

Implanturile dentare oferite de Cabinetul stomatologic Dr. Gabriela Paraschiv reprezintă soluția optimă pentru pacienții care doresc să își înlocuiască dinții lipsă sau deteriorați într-un mod sigur și eficient. Radăcinile artificiale sunt puse în locul celor naturale și folosite pentru a susține coroane sau punți dentare, cu tehnici moderne și materiale de cea mai bună calitate. Rezultatul? Dinți funcționali și sănătoși pentru un zâmbet frumos.