Cabinetul stomatologic Dr. Gabriela Paraschiv ofera servicii de ingrijire orala de inalta calitate, cu o abordare personalizata si orientata catre pacient. Beneficiem de o experienta vasta si de formare in diverse specialitati stomatologice, care, impreuna cu aparatura de ultima generatie, garanteaza tratamente rapide si eficiente, cu precizie si confort sporit pentru pacienti. Gama noastra de servicii cuprinde atat interventii uzuale, de la examinarea si curatarea dentara, la tratamentul cariilor si extractia dintilor, cat si proceduri mai complexe, precum tratamentul parodontopatiei, ortodontie, estetica dentara, implantologie, protetica, endodontie și parodontologie.


Cu programari flexibile si optiuni de plata prin intermediul asigurarilor medicale sau prin plata directa, clientii nostri primesc ingrijire orala de calitate, fara stresul financiar. Fiecare pacient este tratat ca o persoana unica, cu nevoi specifice, si este informat si incurajat sa-si exprime orice ingrijorare sau nelamurire.


Daca sunteți în cautarea unui cabinet stomatologic care sa va ofere cele mai bune servicii de ingrijire orala, cu o abordare personalizata si profesionista, Cabinetul stomatologic Dr. Gabriela Paraschiv este locul potrivit pentru dumneavoastra. Programati o intalnire acum si experimentati diferenta ingrijirii orale de calitate!

Programeaza-ma
pexels-karolina-grabowska-6627287
Preventie si educatie

Cabinetul stomatologic Dr. Gabriela Paraschiv este dedicat nu numai tratarii problemelor dentare, ci si impiedicarii acestora prin intermediul serviciilor de preventie si educatie oferite pacientilor. Echipa noastra de medici stomatologi va pun la dispozitie sfaturi personalizate si recomandari in ceea ce priveste igiena orala adecvata si mentinerea unei diete sanatoase pentru dinti, astfel incat sa minimizeze riscul de aparitie a cariilor si a altor afectiuni. Ne focusam pe aceste aspecte, pentru a-i incuraja pe pacienti sa isi asume un rol activ in mentinerea sanatatii orale si sa previna problemele dentare in viitor.

pexels-karolina-grabowska-6627575
Estetica dentara

Oferim tratamente de estetica dentara concepute pentru a imbunatati aspectul si functionalitatea dintilor pacientilor. In portofoliul nostru de servicii se numara albirea dentara, punerea de fatete si inlay/onlay-uri, precum si realizarea de coroane dentare. Utilizam materiale de calitate superioara si tehnici precise, pentru a obtine un aspect natural si durabil.

pexels-ivan-babydov-7788493
Implantologie

Implanturile dentare oferite de Cabinetul stomatologic Dr. Gabriela Paraschiv reprezinta solutia optima pentru pacientii care doresc sa isi inlocuiasca dintii lipsa sau deteriorati intr-un mod sigur si eficient. Radacinile artificiale sunt puse in locul celor naturale si folosite pentru a sutține coroane sau punti dentare, cu tehnici moderne si materiale de cea mai buna calitate. Rezultatul? Dinti functionali si sanatosi pentru un zambet frumos.