doctor-5835367_1920
Instalare

Suntem angajati in furnizarea de solutii de calitate clientilor nostri, constienti fiind ca, serviciile post-vanzare sunt la fel de importante ca si produsele in sine. In acest sens, ne asiguram ca echipa noastra de specialisti beneficiaza de instruire adecvata, direct de la producatori, astfel incat sa putem garanta instalarea echipamentelor medicale, la standardele cele mai ridicate de performanta. Competenta noastra nu asigura doar o instalare corespunzatoare, dar garanteaza si o functionare optima, pe intreg parcursul utilizarii. Suntem prezenti de-a lungul intregului procesului, de la inceput pana la sfarsit, pentru a furniza servicii personalizate, asigurandu-ne astfel ca, echipamentele noastre ofera rezultate precise si de incredere, in mod constant.

DSC_3473
Mentenanță

Intretinerea echipamentelor medicale este necesara, atat in perioada de garantie, cat si dupa, pentru a prelungi durata lor de viata si a pastra acuratetea rezultatelor. Echipa noastra se asigura ca fiecare aparat este supus unui proces riguros de verificare si intretinere, pe tot parcursul utilizarii acestuia, pentru a avea certitudinea ca functioneaza mereu la un nivel optim. Garantam ca intretinerea aparatelor medicale se va traduce in rezultate precise pentru fiecare pacient, punand la dispozitia personalului medical informatii de incredere, atat de necesare in sectiile de urgenta si nu numai.

pexels-mart-production-7709140
Suport

Suportul asigurat clientilor nostri reprezinta o parte importanta a activitatii noastre. Suntem constienti de faptul ca vanzarile si serviciile de asistenta sunt interdependente si construim parteneriate durabile, in care clientii nostri nu se simt "parasiti" dupa achizitionarea unui dispozitiv medical. Fiecare spital cu care colaboram beneficiaza de suport permanent, 24/7, fie telefonic, fie on site, in functie de natura problemei. Astfel, ne dorim ca partenerii Cominf sa se poata concentra pe nevoile pacientilor, in timp ce noi ne ocupam de rezolvarea eficienta a tuturor problemelor de natura tehnica.