Despre noi

Activam intr-un domeniu delicat, care implica responsabilitati semnificative. Importam si distribuim solutii medicale de top, capabile sa ofere rezultate precise si reproductibile. Oferta noastra este complexa si adaptata nevoilor fiecarui client, de la distributie si instalare, la servicii de intretinere post-vanzare, pana la solutii de dotare completa, pentru spitale si laboratoare. Din dorinta de a fi intotdeauna alaturi de clientii nostri, chiar si in situatiile neprevazute, oferim servicii de urgenta non-stop, fie prin asistenta telefonica, fie prin interventii la fata locului, atunci cand situatia o cere. Pentru noi, termenul "premium" este sinonim cu suport permanent. Oferim solutii de back-up in proportie de peste 90% la echipamentele din portofoliul nostru.

Dincolo de modelul nostru de afaceri B2G & B2B, prioritatea noastra sunt oamenii. Pentru a asigura sanatatea pacientilor si increderea personalului medical, supunem aparatele unor controale riguroase, astfel incat, toate partile implicate sa aiba certitudinea ca rezultatele reflecta cu acuratete realitatea.

Pe langa angajamentul pentru sanatatea umana, suntem dedicati si angajatilor nostri. De-a lungul anilor, am creat un mediu de lucru primitor si dinamic, acordand o importanta deosebita nevoilor colegilor, precum si dezvoltarii lor profesionale si personale.

Pentru noi, promptitudinea, competenta, centrarea pe nevoile umane si seriozitatea, reprezinta valori fundamentale ce ne consolideaza pozitia in cadrul pietei. In colaborare cu clientii nostri, ne dedicam unui efort neintrerupt de a sustine si imbunatati starea sistemului de sanatate public, avand ca obiectiv accelerarea procesului de modernizare si inovatie in cadrul industriei medicale.

image
Cum lucrăm
 • Pentru început, identificăm nevoile clientului și căutăm să înțelegem problemele acestuia în detaliu.

 • În continuare, analizăm atent situația, astfel încât să propunem o soluție personalizată și adaptată cerințelor identificate.

 • Ulterior, prezentăm clientului o ofertă tehnico-financiară, pentru ca acesta să poată evalua și valida soluția propusă.

 • În cazul în care toate nevoile au fost deja asigurate, implementăm soluția și instalăm echipamentele solicitate.

 • Mai departe, ne ocupăm de instruirea atentă a personalului care va lucra cu dispozitivele medicale, astfel încât toți utilizatorii să le poată folosi cu ușurință și să genereze rezultate corecte.

 • După finalizarea acestor pași, urmează să menținem o relație strânsă cu clientul pe termen lung, în așa fel încât să putem răspunde nevoilor noi care pot apărea pe parcurs și să colectăm feedback cu scopul de a ne îmbunătăți serviciile.

 • În final, oferim suport tehnic 24/7 și mentenanța necesară conform recomandărilor producătorilor pentru a ne asigura că echipamentele funcționează la nivelul optim, iar clientul este mulțumit de soluțiile noastre.

De ce să alegeți Cominf

/
 • 01

  Promptitudinea noastra se traduce in furnizarea de servicii medicale de calitate

  Promptitudinea noastra garanteaza servicii medicale rapide si de calitate pentru pacienti. Astfel, reducem timpul de diagnosticare si asiguram o analiza completa a starii de sanatate a pacientului.

 • 02

  Profesionalismul nostru asigura solutii medicale complete pentru mii de pacienti

  Parteneriatele noastre se bazeaza pe profesionalism. Alaturi de spitalele din Romania, furnizam solutii medicale de incredere pentru mii de pacienti, in fiecare an. Proiectele sunt tratate cu cea mai mare atentie, iar acest lucru ne permite sa oferim servicii complete, meticulos concepute, pentru a acoperi intregul spectru de necesitati.

 • 03

  Prin consecventa si seriozitatea noastra, contribuim la consolidarea comunitatii medicale

  Fiecare colaborare pe care o dezvoltam se concentreaza pe seriozitate, o valoare fundamentala pentru compania noastra, valoare pe care o impartasim si cu clientii nostri. Ne angajam sa oferim servicii la cele mai inalte standarde, care aduc un aport semnificativ nu doar pentru pacienti, ci si pentru intreaga comunitate medicala. In acest sens, personalul medical poate fi asigurat in permanenta ca beneficiaza de instruire adecvata si ca lucreaza cu echipamente intretinute cu minutiozitate.

 • 04

  Implicarea ne permite sa transformam eficient nevoile clientului in solutii personalizate

  Un element cheie in succesul companiei si al clientilor nostri este implicarea. Acest lucru ne permite sa urmarim indeaproape nevoile clientilor nostri si sa le oferim servicii personalizate. Suntem mereu atenti la cerintele partenerilor si, prin mentinerea unei relatii stranse cu acestia, sustinem personalul medical in identificarea nevoilor pacientilor, prin gasirea si implementarea solutiei optime. Clientii nostri primesc suportul necesar 24/7, astfel incat, impreuna cu acestia, sa asiguram desfasurarea fara impedimente a actului medical.

national-cancer-institute-JxoWb7wHqnA-unsplash (1)
Trecut

Istoricul nostru isi are radacinile in 1995, pe parcursul acestor ani ne-am consolidat si am progresat continuu. Detinem o experienta de peste 25 de ani in distributia si furnizarea de servicii de top in domeniul medical. In 1997, am inceput sa importam echipamente de la AVL Medical Instruments, liderul pietei de ioni si gaze din acel moment. Dupa 17 ani de activitate in domeniu, in 2014 ne-am extins operatiunile si am devenit distribuitor pentru zona Moldova, pentru intreg portofoliul nostru de produse. Incepand din anul 2016, avem rolul de distribuitor principal zonal pentru compania Radiometer, cel mai mare furnizor de ioni, gaze si metaboliti, la nivel mondial. De atunci, gama noastra de produse a cunoscut o diversificare seminificativa, adaugand in portofoliul nostru si alti producatori de prestigiu. Din 2020, suntem distribuitori de analizoare din zona Point of Care, pentru Roche Diagnostics. Nu doar portofoliul nostru s-a extins de-a lungul timpului, ci si echipa Cominf. Aceasta si-a dublat numarul, pentru a putea asigura un nivel constant de calitate a serviciilor, in raport cu numarul ascendent de clienti.

national-cancer-institute-82BHTkmkDfU-unsplash
Prezent

In prezent, oferim un pachet complet de produse si servicii de calitate, care include dotari complete, pentru a putea satisface nevoile sectiilor aflate in prim planul interactiunii cu pacientul (precum UPU/CPU, terapia intensiva, chirurgie si neonatologie). Pe langa vanzarea si instalarea de aparatura medicala, oferim si servicii de instruire a personalului, sprijin permanent in utilizarea eficienta si corecta a analizoarelor, distribuirea reactivilor necesari functionarii, service complet, atat in perioada de garantie, cat si post-garantie si asistenta de urgenta 24/7. Am optimizat relatia cu clientii nostri, pentru a putea garanta disponibilitate permanenta si furnizarea de solutii prompte, pentru orice provocare de care acestia s-ar putea lovi.

maria-teneva-xk9htrFBeAw-unsplash
Viitor

Obiectivele noastre imediate constau in extinderea ariei de vanzari la nivel national si diversificarea portofoliul de produse, astfel incat sa fim in pas cu nevoile clientilor nostri si sa le oferim solutii complete si personalizate. In plus, ne propunem sa devenim principalul furnizor de solutii Point of Care din regiunea Moldovei si sa ne extindem gradual, la nivel national. Cu o echipa de profesionisti dedicati si o vasta experienta in domeniu, suntem pregatiti sa ne consolidam pozitia pe piata de aparatura medicala si sa continuam sa ne imbunatatim gama de produse si servicii furnizate.

Cominf-organigrama